Stanovi Novogradnja, Savski Venac, Dedinje

Miloja Đaka 12B, Beograd

CENA: - € /m2 + PDV

Grad: Beograd

Opština: Savski Venac

Deo Grada: Dedinje

Ulica: Miloja Đaka 12b

Spratnost: A - Po+Su+P+1 + B - Su+P+1

Struktura Stanova

Dvosobni
Trosobni
Četverosobni

Objekat se nalazi u mirnom delu Dedinja u blizini Belog dvora. Zgrada sa dva ulaza po 5 stambenih jedinica, poslovnim  prostorom u suterenu i garažom sa parking mestima kao i dodatni parking prostor u dvorištu. Postoji mogućnost spajanja stanova na istom nivou. U zadnjem delu dvorišta izgrađen letnjikovac za odmor i druženje.

Prilaz objektu obezbeđen sa dve pešačke kapije i jednom autokapijom. Asfaltom presvučen prilaz garaži i parking mestima u dvorištu. Led rasveta na pešačkom prilazu zgrade i dvorišnom prostoru, ozelenjavanje dvorišta i prilaza zgradi. 

Objekat je modernog dizajna izgrađen po visokim standardima gradnje i kvalitetnim materijalima.

Opremljenost objekta je na nivou lux gradnje koje i nameće sama lokacija. Kupatila: italijanske pločice, sanitarije I klase. Podovi hrastov parket extra klase , unutrašnja stolarija marke God , medijapan presvučen folijom u dezenu wenge. Spoljna stolarija petokomorni Rehau profili sa Rehau roletnama na elektropogon u drvenom dekoru, dezen tamni hrast. Granitne klupice sa spoljne strane prozora. Grčka sigurnosna vrata sa bravom Multi loc.

Grejanje sa pogonom na gas, kotlovi za gas postavljeni u garažnoj etaži sa grejanjem tople vode za svaki stan ponaosob. Kotlovi su marke Vaillant a radijatori  aluminijumski.

Izvršena priprema instalacije za alarm, kablovska televizija, video nadzor zajedničkog prostora i dvorišta sa DVR snimačem.

Hodnik zgrade je opremljen italijanskom granitnom keramikom.

ETAŽABR STANAPOVRŠINASTRUKTURACENA BEZ PDV 
2 60,00 m2 2.0 PRODAT
Prvi sprat 3 107,00 m2 4.0 PRODAT
Prvi sprat 4 60,00 m2 2.0 PRODAT
Potkrovlje 5 145,00 m2 4.0 PRODAT