O NAMA

DLD-PRO d.o.o. Beograd

Partner od poverenja

DLD-PRO d.o.o. Građevinska firma sa dugogodišnjim iskustvom. Osnovna delatnost: investiranje, izgradnja i prodaja stanova i lokala na području Beograda. U cilju što kvalitetnije saradnje sa Vama, želeli bi da Vam predstavimo naše preduzeće, kako bi ste se uverili da iza našeg imena stoje doslednost i kvalitet.

Preduzeće DLD-PRO je osnovano 26.6.2003. godine. Bavi se izgradnjom stambeno-poslovnih objekata sa više stambenih jedinica na području Beograda. Svi naši objekti su izgrađeni na osnovu odobrenja za izgradnju, sa svim potrebnim saglasnostima, sa svom potrebnom i urednom građevinskom dokumentacijom.

images

decor
64 Objekta
decor
1200 Nekretnina
decor
14 Godina
decor
2056 Klijenata
images

Šta možemo da ponudimo

NAJBOLJE I NAJPOVOLJNIJE CENE STANOVA NA ATRAKTIVNIM I EKSKLUZIVNIM LOKACIJAMA U BEOGRADU

  • Stanove u izgradnji.
  • Odmah useljive stanove

PRODAJA I IZNAJMLJIVANJE POSLOVNOG PROSTORA I MAGACINA

  • Poslovni prostor na atraktivnim lokacijama
  • Magacinski prostor sa šinskim kolovozom

PRODAJA LOKACIJA ZA GRADNJU

  • Priprema lokacije za gradnju
  • Projektovanje objekata
  • Pribavljanje dozvole za gradnju
  • Izgradnju
  • Prodaju stanova

Obezbeđujemo pravnu sigurnost svih poslova angažovanjem tima advokata. Za svaku investiciju (lokaciju), ukoliko ima potrebe, angažujemo projektantsku firmu sa kojom smo sklopili ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji. Naša firma ima zaključene ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji sa najrenomiranijim izvođačima radova. Posrednici smo u prometu nekretnina.

Preduzeće DLD-PRO d.o.o.samostalno i kao pravni sledbenik firme MPA CARS d.o.o., je u periodu od 2008-2014., u beogradskom naselju Mirijevo u ulici Dragoslava Srejovića, Jovanke Radaković i Lošinjskoj ulici na Zvezdarai, izgradila je petnaest stambenih objekata. Svi objekti su uknjiženi.

Pozitivno iskustvo u izgradnji više stambenih objekata na istoj lokaciji, omogućilo nam je veće učešće u rešavanju uređenja terena jedne celine.

Sve objekte radimo sa kompletnom pravnom i tzehničkom dokumentacijom, što nam omogućava da imamo veliki broj kreditnih kupaca. Sarađujemo sa svim bankama i imamo dosta iskustava vezano za dokumentaciju koja je potrebna za dobijanje kredita. Trudimo se da cenom i kvalitetom budemo konkurentni na tržištu, sve cene su sa pdv-om, što je velika prednost za kupce koji ostvaruju pravo na povraćaj pdv-a.

Završetak objekta i useljenje u stanove nastojimo da završimo pre roka navedenog u kupoprodajnom ugovoru.

Gde se nalazimo?